Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Circuit de segways a la pista poliesportiva del Parc Popular

La pista poliesportiva del Parc Popular s’ha convertit en un circuit de segways aquesta tarda. L’activitat, dins del programa Viu l’Estiu 2018 de l’Ajuntament de la Llagosta i que ha organitzat el CMEELL, ha comptat amb desenes de persones que s’han apropat per practicar amb aquest vehicle de transport personal elèctric.

Majoritàriament han estat infants els que han completat el circuit de la pista poliesportiva. “Estem acostumats a practicar esports tradicionals, creiem que cal fer altres esports alternatius com és la conducció amb segways”, ha apuntat el regidor d’Esports, Jordi Jiménez, que s’ha mostrat satisfet amb l’acceptació de la proposta: “veiem que hi ha bona acollida per practicar esports alternatius”.

El proper dijous, dia 19 de juliol, se celebrarà una nova jornada d’esports alternatius al carrer a partir de les 19 h al Parc Popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies