Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Jornada d’hípica adaptada per a persones amb diversitat funcional

Un grup d’una quinzena de persones amb diversitat funcional de la nostra localitat participaran demà a la Jornada d’hípica adaptada que promouen l’Ajuntament de la Llagosta i el Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure (CMEELL) i organitza la Diputació de Barcelona. La jornada es desenvoluparà a l’Hípica Can Taió de Santa Perpètua de Mogoda.

A l’activitat participaran alumnes de les escoles esportives del CMEELL i membres d’ASPAYFACOS, l’entitat que aplega persones amb diversitat funcional de la nostra població i els seus familiars. Durant el dia, els participants prendran contacte amb els cavalls, traient-los de les quadres i raspallant-los. La jornada es complementa fent una passejada en cavall i en carruatge.

Aquesta jornada fa servir les teràpies assistides per cavalls. Aquestes teràpies, complementàries a altres ja existents, utilitzen el cavall com a mediador per afavorir el desenvolupament físic, psicomotor, emocional, psicològic, cognitiu, de relació i de comunicació de diversos col·lectius, com ara el de persones amb diversitat funcional.

L’Ajuntament de la Llagosta i el CMEELL ja fa anys que porten a terme aquesta jornada d’hípica adaptada, que té molt bona acceptació per part dels usuaris.

Publicitat

Publicitat

Més notícies