Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Els infants ja es poden apuntar al Casal Multiesportiu d’Estiu

El Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure (CMEELL) i l’Ajuntament de la Llagosta organitzaran del 27 d’agost al 7 de setembre el Casal Multiesportiu d’Estiu. L’activitat està adreçada a infants i joves de 5 a 14 anys. Les inscripcions ja es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al web www.aitevo.com.

El Casal Multiesportiu d’Estiu  es desenvoluparà de 9 a 13.30 h. A més, hi haurà servei d’acollida, de 8 a 9 h i de 13.30 a 14.30 h. El preu del Casal és de 65 euros per infant, 10 euros l’acollida del matí i 10 euros l’acollida de la tarda. Els alumnes de les Escoles d’Iniciació Esportiva pagaran 60 euros, en aquest cas, l’acollida es manté en 10 euros. Hi ha descomptes per germans i germanes inscrits.

La major part de les activitats es desenvoluparan al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. També es realitzaran excursions. Tots els infants participants rebran d’obsequi una samarreta.

Escoles d’Iniciació Esportiva
El CMEELL i l’Ajuntament també han obert el termini per inscriure’s a l’Escoles d’Iniciació Esportiva per al curs 2018-2019. Hi ha la possibilitat de practicar futbol sala (categories benjamí, aleví i infantil), bàsquet (benjamí, aleví i infantil) i vòlei (infantil, cadet i juvenil). Els infants més petits, de P4 a primer de Primària, faran iniciació esportiva. El programa de curs vinent també inclou esport per a persones amb diversitat funcional.

Les inscripcions a les Escoles d’Iniciació Esportiva es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. La matrícula és de 25 euros i el preu mensual és de 24 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies