Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

El CEM El Turó acollirà les activitats del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a la Llagosta

La Llagosta se sumarà aquest cap de setmana a la iniciativa solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, amb dues activitats al Complex Esportiu Municipal El Turó. Aquest any se celebra el 25è aniversari del Mulla’t.

La piscina del complex llagostenc organitza dissabte una classe d’aquafit a la piscina exterior. L’activitat començarà a les 11.15 h. Per diumenge, està previst un bany solidari, a partir de les 12 h. A més, durant aquests dies es vendran productes de la campanya solidària. Tots els diners recaptats es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Com en les darreres edicions, el Mulla’t també arriba als establiments comercials amb la venda de l’Oli del Mulla’t. Es tracta de l’oli OleAurum, elaborat per petits productors catalans sota la marca Olis de Catalunya. Per cada ampolla d’oli venuda durant el mes de juliol, Olis de Catalunya cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’esclerosi múltiple afecta avui dia més de 7.500 persones a tot Catalunya. De les persones que es diagnostiquen cada any, entre un 3 i un 10% són nens i nenes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies