Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El CEM El Turó recapta 142 euros solidaris pel Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

El Complex Esportiu Municipal El Turó va recaptar diumenge 142 euros solidaris durant la jornada del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Aquesta activitat solidària, que es va celebrar en la piscina exterior llagostenca, està impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i cada any participen prop de mig miler de piscines.

La jornada del Mulla’t va encetar-se a les 12 h amb el salt solidari, que va sumar prop d’una trentena de persones. Posteriorment, a les 12.15 h, es va fer una sessió d’aquazumba amb una quarantena més de participants. La recaptació dels 142 euros es va donar per la venda de diversos productes relacionats amb la campanya solidària, com ara tovalloles, bosses o samarretes.

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Hi ha entre dues i tres vegades més dones amb esclerosi múltiple que homes. Aquesta malaltia és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit. Els símptomes de la malaltia variaran en funció de les àrees en què tinguin lloc les lesions. Per això, encara que diferents persones comparteixin el mateix diagnòstic, la malaltia i la seva evolució seran diferents. Val a dir que, la majoria de les lesions són asimptomàtiques.

Publicitat

Publicitat

Més notícies