Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple al CEM El Turó

La Llagosta se suma una vegada més a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) a més de mig miler de poblacions. El CEM El Turó celebrarà tres activitats durant el cap de setmana en la piscina exterior.

Dissabte, a les 12 h, se celebrarà una sessió d’aquazumba outdoor; mentre que diumenge, a les 12 h, es farà el tradicional salt a l’aigua, i a les 12.10 h, una nova sessió d’aquazumba outdoor. En la recepció del CEM El Turó, es podrà comprar marxandatge de la campanya, com ara tovalloles, samarretes o bosses. A més, es podrà fer un donatiu en una guardiola solidària. Els beneficis recaptats aniran destinats a la FEM.

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Hi ha entre dues i tres vegades més dones amb esclerosi múltiple que homes. Aquesta malaltia és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit. Els símptomes de la malaltia variaran en funció de les àrees en què tinguin lloc les lesions. Per això, encara que diferents persones comparteixin el mateix diagnòstic, la malaltia i la seva evolució seran diferents. Val a dir que, la majoria de les lesions són asimptomàtiques.

Publicitat

Publicitat

Més notícies