Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La primera Shopping Night de la Llagosta organitzada per l’ACIS es va celebrar divendres

Divendres a la nit es va celebrar a la Llagosta la primera Shopping Night de la nostra localitat, organitzada per l’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS). El carrer de l’Estació, l’avinguda de l’Onze de Setembre i els passejos de Joan Miró i del Pintor Sert es van omplir d’activitat comercial, lúdica i festiva fins a la mitjanit.

La Shopping Night es va ambientar en una nit tropical i va comptar amb la col·laboració de l’alumnat i el professorat de l’Escola Municipal de Música i d’algunes entitats locals, que van oferir pilates, salsa i jocs, entre d’altres activitats.

35 comerços van participar a l’esdeveniment. Els que estaven situats als carrers que acollia la Shopping Night es van identificar amb una decoració especial i les botigues més allunyades van instal·lar unes carpes amb els seus productes. Els bars i restaurants van oferir productes preparats per a l’ocasió.

El president de l’Associació de Comerciants i Serveis, Héctor Gil, s’ha mostrat satisfet amb aquesta primera experiència “molt ambiciosa i que ha posat en moviment no només comerciants, sinó entitats i associacions”. Gil considera que “no era fàcil, però hem arrencat i volem posar l’esdeveniment al calendari de la Llagosta”. El president de l’ACIS ha recordat que la intenció de la Shopping Night era “atraure habitants de la Llagosta i de municipis del voltant”.

Ara, els responsables de l’entitat passaran una enquesta als participants a l’esdeveniment per un balanç de com ha anat i d’aquelles coses que es poden millorar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies