Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’ACIS organitza avui divendres la primera Shopping Night de la Llagosta

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta celebrarà avui la primera Shopping Night de la nostra localitat. Uns quaranta establiments comercials participaran en aquesta iniciativa, que oferirà a la ciutadania activitats festives, musicals i de restauració que estaran ambientades en una nit tropical.

La Shopping Night permetrà que els comerços estiguin oberts fins a la mitjanit i tindrà com a punts de referència el carrers de l’Estació, l’avinguda de l’Onze de Setembre i els passejos de Joan Miró i del Pintor Sert.

Aquesta nit de compres a la Llagosta estarà amenitzada per música en directe a càrrec d’alumnes i professorat de l’Escola Municipal de Música de la nostra localitat. L’ACIS també ha preparat, en col·laboració amb algunes entitats locals, altres propostes, com ara pilates, salsa i jocs, entre d’altres activitats.

Els comerços participants s’identificaran per una decoració especial. Les botigues que estan més allunyades dels carrers que acolliran la Shopping Night instal·laran carpes amb els seus productes. Els bars i restaurants que hi prendran part també oferiran productes preparats per a l’ocasió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies