Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

Els Saltats han posat a la venda els tiquets per a la festa holi

Ja estan a la venda els tiquets per participar a la quarta edició de Saltats Colours Festival, que se celebrarà el 14 de juliol a a la plaça de la Sardana. En un principi, la festa holi estava prevista per al passat 9 de juny, però la previsió de mal temps va obligar a ajornar-la.

Els tiquets per a sis bosses de colors i la consumició es poden comprar per sis euros a la seu dels Saltats, al carrer de Sant Pau, número 25. També se’n poden adquirir als establiments col·laboradors, que són Tejanos 85 i Chic-Itines.

El Saltats Colours Festival començarà a les 17 h. A més de la festa holi, hi haurà canó d’escuma i servei de bar. La festa estarà amenitzada per DJ Leiva.

Publicitat

Publicitat

Més notícies