Dijous, 09 febrer 2023
7.6 C
La Llagosta

La Llagosta celebrarà la Festa de l’Esport el cap de setmana

La Festa de l’Esport de la Llagosta se celebrarà aquest cap de setmana. L’objectiu d’aquesta festivitat és promoure l’esport i fer participar a la ciutadania en activitats de diverses modalitats esportives.

Dissabte, el Passeig de l’Avinguda Onze de Setembre acollirà dues activitats que organitza el CEM El Turó. De les 11.15 a a 12.15 h, tindrà lloc una sessió de body combat, i de 12.15 a 13.15 h, de zumba.

En la Festa de l’Esport també participen els clubs del Joventut Handbol la Llagosta i del CE la Llagosta. Dissabte, el Joventut Handbol celebra la cloenda de temporada de l’entitat al Pavelló Antonio García Robledo. De 10 a 13.30 h, es faran partits de minihandbol prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, que estaran oberts a tota la ciutadania; a les 14 h, un dinar de germanor; i de 17 a 19 h, partits de pares i mares contra fills i filles.

Pel que fa el CE la Llagosta, celebra el Torneig final de temporada 2017-2018 amb partits dissabte i diumenge al Camp Municipal de Fútbol Joan Gelabert, de 9 a 21 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies