Dimarts, 31 gener 2023
9.7 C
La Llagosta

La Festa de l’Esport treu al carrer un bon nombre de persones per practicar diferents activitats esportives

El cap de setmana, es va celebrar a la nostra localitat la Festa de l’Esport. Dissabte i diumenge es van dur a terme a diferents espais tot un seguit d’activitats adreçades a públics de totes les edats.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez, ha indicat que la Festa de l’Esport es va desenvolupar amb normalitat. Jiménez considera que “es compleix l’objectiu de fer arribar l’esport a la ciutadania i que cada any es dona un pas més per millorar aquesta proposta”.

El Complex Esportiu Municipal El Turó va ser l’escenari del 4×4 de minihandbol organitzat pel Joventut Handbol la Llagosta. A la proposta, realitzada dissabte al matí, va participar un nombrós grup d’infants de 6 a 12 anys.

També al matí, es va fer un circuit pels parcs biosaludables que hi ha la Llagosta. En aquest cas, un grup reduït de dones va conèixer el funcionament dels aparells d’exercici situats a les places de la Sardana, d’Europa i d’Anne Frank.

La resta d’activitats de dissabte van tenir lloc al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. El Complex Esportiu Municipal El Turó va organitzar al matí una màster class de body combat i una altra de Zumba.

A la tarda, va ser el torn de l’escola Okinawa Team, amb una activitat d’iniciació dels més joves en les arts marcials japoneses i la seva cultura i una proposta d’exercici cardiovascular per infants de 6 a 12 anys.

La Festa de l’Esport de la Llagosta va continuar diumenge. L’Ajuntament, el Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure i el Fútbol Sala Unión Llagostense van preparar un torneig 3×3 de futbol per a les categories prebenjamí, benjamí, infantil i per als més menuts, els nascuts els anys 2011 i 2012. La competició va tenir lloc al Parc Popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies