Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

La Llagosta va celebrar el cap de setmana la Festa de l’Esport

Participants en la classe de body combat.
Participants en la classe de body combat.

Un bon nombre de veïns i veïnes de totes les edats van participar el cap de setmana en els actes de la Festa de l’Esport, que van preparar diverses entitats locals i l’Ajuntament de la Llagosta.

Dissabte, els actes es van concentrar al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Monitores del Complex Esportiu Municipal El Turó van impartir una classe de body combat i una altra de zumba family. Posteriorment, el Club Judo-Karate la Llagosta va fer una exhibició de judo per a tothom amb la possibilitat d’aprendre diferents tècniques.

Ahir diumenge, l’Ajuntament i el CMEELL van organitzar una passejada apta per a totes les edats pels voltants del Castell de Can Taió de Santa Perpètua.

Els dos clubs d’handbol de la nostra localitat també es van sumar a la Festa de l’Esport. El Joventut Handbol va muntar una trobada de 3×3 de minihandbol a la plaça d’Antoni Baquér, mentre que l’Handbol Club Vallag va celebrar una gimcana i minipartits d’handbol al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies