Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

Molta participació a la quarta Mostra d’Entitats de la Llagosta

La quarta Mostra d’Entitats de la Llagosta es va celebrar dissabte al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre amb molta participació. Una trentena d’associacions de la nostra localitat van mostrar des dels seus estands la feina que desenvolupen durant l’any.

La Mostra va tenir lloc entre les 17 i les 24 hores i, en molt moments, la presència de públic va ser força nombrosa. Una gran quantitat de veïns i veïnes es van adreçar al passeig per visitar els estands de les entitats i per gaudir de les actuacions a l’escenari de la Mostra. La jornada va acabar amb l’espectacle protagonitzat pel grup de rumba Alma de Boquerón.

Els assistents van gaudir d’animacions teatrals, tallers, exposicions, concurs de punteria d’handbol, reportatge fotogràfic, maquillatge, sorteig de classes de ball, demostració de patinatge, música, màsters class, cercavila, tastet d’instruments, gegants i un circuit de bàsquet, entre d’altres. A l’escenari, Aspayfacos va oferir teatre de la diversitat; l’Asociación Rociera Andaluza, actuacions dels seus quadres de ball; la Llagosta Club de Ball, màsters class de salsa, bachata i txa txa txa; el Grup de Teatre TELL, teatre infantil; l’Agrupación Cultural Galega Alborada, una actuació del seu grup de cant; el Fórum de Debate Llagostense, una actuació musical; i el Grup de Ball de Gitanes, una mostra de ball de gitanes.

El regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de la Llagosta, Jaume Bonallach, s’ha mostrat “molt satisfet” amb el resultat de la quarta Mostra d’Entitats. “Ha estat impressionant, hi havia molta gent i les entitats s’han pogut donar a conèixer”, ha explicat Bonallach, que ha destacat la feina de les associacions. El regidor ha explicat que properament se celebrarà una reunió per fer balanç de la quarta Mostra d’Entitats. Bonallach ha avançat que “algunes associacions voldrien que la Mostra se celebrés cada any”. “Haurem de valorar aquesta opció”, ha assegurat el regidor de Participació Ciutadana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies