Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Una quarantena d’associacions omplen la Llagosta amb la Mostra d’Entitats

La tercera Mostra d’Entitats de la Llagosta va omplir dissabte el passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Una quarantena d’associacions llagostenques van sortir al carrer per reivindicar el teixit associatiu de la nostra localitat.

IMG_4480Des de les sis de la tarda fins a la mitjanit, les entitats van desenvolupar diverses activitats en una fira per donar-se a conèixer envers la ciutadania. Les propostes van ser de tot tipus amb jocs de taula, exposicions, exhibicions esportives, gastronòmiques i solidàries. La jornada va comptar amb un escenari amb representacions de diversos tipus de ball a càrrec d’entitats de la nostra localitat. Un dels moments amb més afluència va ser durant la botifarrada popular gratuïta de l’Ajuntament en col·laboració amb el Mercat Municipal i Grup la Murga.

A més, Les Llagostes de l’Avern van celebrar una plantada de bèsties de foc, una cercavila i una encesa a la plaça de la Sardana. La Mostra va acabar amb un concert de fi de festa amb l’actuació del grup Scarlet’s Diamond.

IMG_4524

Publicitat

Publicitat

Més notícies