Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

S’obre el període per gaudir d’ajuts per al menjador escolar del proper curs

Des d’avui i fins al 8 de juny es poden presentar sol·licituds per gaudir el proper curs 2018-2019 d’ajuts per al menjador escolar. Les persones interessades han de lliurar les instàncies a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadana, situada a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué. El tràmit està adreçat a alumnes empadronats a la Llagosta, matriculats en escoles sostingudes amb fons públics i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. Per concedir les beques per al menjador escolar, es tenen en consideració diferents barems. Per a més informació, cal adreçar al web municipal (www.llagosta.cat).

Publicitat

Publicitat

Més notícies