Ja està obert el tràmit per demanar ajuts de menjador escolar per al proper curs

0
85

Fins el 13 de juliol es poden presentar sol·licituds d’ajuts per al menjador escolar per al curs 2021-2022. Aquest tràmit es pot fer a través de l’apartat tràmits del web de l’Ajuntament de la Llagosta.

Poden ser beneficiaris els alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol del cursos de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria, sempre i quan no els pertoqui la gratuïtat del servei i compleixin els requisits establerts en les bases.

Les bases amb els requisits i la documentació necessària es poden consultar al mateix apartat del tràmit del web municipal. Per fer la sol·licitud per internet cal disposar d’un certificat digital o idcat mòbil. Si no es té idcat mòbil, es pot donar d’alta de manera fàcil al web https://idcatmobil.seu.cat/. Excepcionalment, es podrà fer el tràmit de manera presencial demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, trucant al telèfon 93 560 39 11.

Publicitat