Ja es poden sol·licitar els ajuts per al menjador escolar del proper curs

0
114

Avui s’obre el termini per presentar sol·licituds d’ajuts per al menjador escolar per al curs 2022-2023. Aquest tràmit es pot fer a través de la pàgina www.llagosta.cat/ajutsmenjador. La data límit per fer la sol·licitud finalitza el 15 de juny.

Poden ser beneficiaris els alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria, sempre i quan no els pertoqui la gratuïtat del servei i compleixin els requisits establerts en les bases.

Les bases amb els requisits i la documentació necessària es poden consultar al mateix apartat del tràmit del web municipal. Per fer la sol·licitud per internet cal disposar d’un certificat digital o idCAT mòbil. Si no es té idCAT mòbil, es pot donar d’alta de manera fàcil al web de l’idCAT. Excepcionalment, es podrà fer el tràmit de manera presencial demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, trucant al telèfon 93 560 39 11.

Publicitat