Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

L’alcalde manté una tertúlia amb l’alumnat de 4t d’ESO del Centre de Secundària Balmes

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb estudiants de quart d’ESO del Centre de Secundària Balmes. La trobada ha tingut lloc a l’aula d’audiovisuals d’aquesta escola.

Els estudiants de la Balmes han parlat sobre diversos temes, alguns d’interès juvenil i altres que afecten a tota la ciutadania. Els joves d’aquest centre educatiu han demanat alguna activitat més adreçada a ells durant la Festa Major de la Llagosta. L’alcalde els ha animat a participar en la Comissió de Festa Major per proposar aquelles activitats que més els interessin. Altres temes que han sorgit han estat la dificultat de l’aparcament a la nostra localitat i la seguretat ciutadana.

Els escolars han volgut saber quin és el futur de can Baqué. Sierra els ha explicat que la intenció de l’equip de govern és obrir un procés per conèixer quina és l’opinió de la ciutadania i els ha convidat que, quan sigui el moment, donin la seva opinió. Óscar Sierra ha estat parlant amb l’alumnat de quart d’ESO del Centre de Secundària Balmes durant una hora i mitja.

Publicitat

Publicitat

Més notícies