Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

L’Ajuntament i Llagosta Language Center signen un nou conveni

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i la responsable de Llagosta Language Center, Marta Esparza, han signat avui un nou conveni per facilitar beques per estudiar anglès a deu persones aturades de la nostra localitat. L’acte ha tingut lloc a la seu de Llagosta Language Center, al carrer de Sant Pau de la nostra localitat.

El conveni contempla la concessió de deu beques per estudiar a Llagosta Language Center un curs sencer d’anglès a aturats que estiguin inscrits al servei de Recerca d’Ocupació Local del Consistori llagostenc.

A més, empreses de la Llagosta podran accedir a sessions formatives per als seus treballadors. Les persones beneficiàries del conveni hauran de pagar els materials i els llibres.

El conveni també contempla la realització d’activitats a la Biblioteca de la Llagosta adreçades a infants per millorar el coneixement de la llengua anglesa. Aquest acord és similar al que han signat durant els darrers anys l’Ajuntament i aquest centre d’ensenyament de la nostra localitat, que aquest any ha tingut un 100% d’aprovats en la preparació dels exàmens per obtenir el First Certificate.

Publicitat

Publicitat

Més notícies