Dilluns, 25 setembre 2023
18.5 C
La Llagosta

L’Escola Okinawa aconsegueix sis medalles en la Copa Catalana de Boxkarate

Fotografia: Patrick Oviedo.

L’Escola Okinawa Team de la Llagosta va sumar sis medalles en la Copa Catalana de Boxkarate, que va organitzar la Federació Catalana de Karate goshindo diumenge a Tiana. El boxkarate és una modalitat del karate amb nocions de defensa personal.

L’entitat llagostenca va ser convidada per la Federació catalana i va participar per primer cop en competició a la Copa Catalana de Tiana. El club va sumar sis medalles amb els primers llocs de Christy Folch en la categoria de 10 i 11 anys i Alejandro Shappiro i Cristina Rubio en 9 anys; el segon de Leire Campanario en 10 i 11 anys; i els tercers de José Manuel Campanario en 10 i 11 anys i Ynara Cazal en 9 anys.

Fotografia: Patrick Oviedo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies