Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Escola Okinawa Team recapta 415 euros amb la sessió de zumba solidària

L’Escola Okinawa Team va recaptar 415 euros per a la Fundació Síndrome 5p- durant el festival solidari de zumba que va tenir lloc diumenge al matí a la plaça d’Antoni Baqué. La jornada va començar amb una xocolatada solidària i tot seguit es van fer exhibicions de diverses disciplines d’arts marcials i d’estils de ball.

El festival va acabar amb una classe de zumba solidària amb més d’un centenar de persones inscrites. “Quan organitzem una jornada solidària mai ens posem un objectiu, però, després de sumar els 415 euros solidaris, des de l’Escola Okinawa Team, estem molt satisfets”, diu el seu responsable, Patrick Oviedo, que es mostra també satisfet del gran nombre de persones que es van apropar fins a la plaça d’Antoni Baqué per veure les exhibicions de ball i d’arts marcials.

Publicitat

Publicitat

Més notícies