Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’escola Okinawa Team celebrarà demà dissabte una jornada sobre les arts tradicionals orientals

L’escola Okinawa Team presentarà demà dissabte l’Asociación Kokusai Nihon Budo Kiosujo al Centre Cultural de 10 a 13 h. La jornada comptarà amb un programa amb quatre ponències sobre l’estudi de les arts tradicionals orientals. L’entrada és gratuïta.

A les 10 h, es farà una sessió de ioga i meditació en moviment, amb la professora Feli García; a les 10.45 h, Reiki. Com ens afecten les emocions a través de l’energia amb la professora Sandra Bartrina, que és fundadora de l’Institut Icatna; a les 11.30 h, L’art del bonsai, simbolisme d’eternitat amb Antonio Melgar, president de l’Associació Bonsai la Llagosta; i a les 12.15 h, Del Zen al Korju Bujutsu, un camí interior, amb José Miguel Martínez, president de la Kokusai Nihon Budo Kyoshujo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies