Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Les xerrades amb l’alcalde es van reprendre ahir amb un acte a l’Escola d’Adults

El Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta va acollir ahir a la tarda la primera trobada de l’alcalde amb la ciutadania de l’any 2018. Óscar Sierra va respondre les preguntes que li van fer alumnes del centre i un veí que es va sumar a l’acte.

La majoria de qüestions de l’alumnat es van centrar en el funcionament de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, de la qual forma part l’Ajuntament. L’alcalde va explicar que des d’aquesta associació es treballa per fomentar l’economia i l’ocupació en aquesta zona del Vallès. En aquest sentit, un alumne va preguntar si es fomentava la creació d’ocupació i l’alcalde li va respondre que sí i que des de fa uns anys havien millorat les dades d’atur a la Llagosta.

L’alumnat també es va mostrar preocupat per la contaminació de les indústries. Óscar Sierra va remarcar que el principal problema que hi ha en aquesta zona és la contaminació provocada pel trànsit de vehicles. També es va parlar de la regeneració de la flora i la fauna a la riera de Caldes i l’alcalde va explicar que l’Ajuntament s’ha implicat en el projecte Viu la riera, que treballa aquests aspectes potenciant la participació de la ciutadania.

L’alcalde també va detallar les darreres novetats sobre els nous usos de l’Estació de mercaderies de la Llagosta, tot i que va recordar que aquest projecte serà una realitat a llarg termini.

La directora del Centre de Formació de Persones Adultes, Isabel Soler, va demanar a l’alcalde que es faci més promoció de la tasca que porta a terme aquest centre. Una altra alumna va sol·licitar un local per als joves i l’alcalde li va recordar que existeix el Servei d’Informació Juvenil per donar resposta a aquesta demanda.

Un veí va demanar que l’Ajuntament s’acolli a un conveni específic per tal d’aconseguir que hi hagi a la nostra localitat més habitatges socials amb un lloguer assequible i també que es demanin subvencions per rehabilitar els antics habitatges dels mestres. L’alcalde va explicar que estudiaran aquestes propostes i va recordar que l’Ajuntament està fent molta feina en matèria d’habitatge per tramitar ajuts a les famílies i evitar desnonaments.

Publicitat

Publicitat

Més notícies