Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

Comencen les Jornades de portes obertes escolars a la Llagosta

Avui, s’inicien les Jornades de portes obertes dels centres escolars de la nostra localitat. Previ al període de preinscripció per al proper curs 2018-2019, les escoles i els instituts mostraran les seves instal·lacions i donaran a conèixer el seu projecte educatiu.

El primer centre que farà jornada de portes obertes serà l’Institut Marina. Avui, a les 18 h, tindrà lloc una sessió informativa adreçada principalment a les famílies amb fills o filles que el proper curs es vulguin matricular a primer d’ESO. Pel que fa al centre de secundària concertat Balmes, realitzarà la jornada de portes obertes el 21 de març a les 18 h.

Les escoles de segon Cicle Infantil i de Primària començaran les Jornades de portes obertes el divendres 9 de març amb l’Escola Joan Maragall, que farà dues sessions, a les 9.15 i a les 15.15 h. El 12 de març serà el torn de l’Escola SAFA, que farà sessió de matí, a les 13 h, i de tarda, a les 17.30 h. Aquest centre també ha preparat una jornada per al dissabte 17 de març a les 11 h. L’Escola Les Planes obrirà el col·legi el 14 de març a les 9.15 h i a les 17 h. Pel que fa a l’Escola concertada Gilpe, ha preparat la jornada de portes obertes per al 15 de març a les 9.30 h i a les 15.15 h.

Les escoles bressol, on s’imparteix primer Cicle Infantil, també realitzaran portes obertes. L’Escola Bressol Municipal Cucutras ha preparat tres sessions, que tindran lloc el dilluns 12 de març, a les 9.30 h, a les 15.30 h i a les 17.30 h. L’Escola Bressol Niu Blau farà la seva jornada de portes obertes el dissabte 17 de març d’11 a 13 h.

El Centre de Formació d’Adults realitzarà aquest any dos dies de portes obertes, el dimecres 14 de març de 17 a 19 h, i el 4 d’abril d’11 a 13 h.

Per últim, l’Escola Municipal de Música prepararà una jornada de portes obertes el divendres 17 de maig a les 17 h.

La Generalitat de Catalunya ha fet públiques les preinscripcions de segon Cicle d’Educació Infantil, de Primària i Secundària Obligatòria, que seran del 23 de març al 4 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies