Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Una trentena de persones participen a la passejada de Veus de Dona

Una trentena de persones van participar ahir diumenge a la passejada que va organitzar l’entitat Veus de Dona amb el lema Mai caminaràs sola. L’excursió, que va ser gratuïta, forma part dels actes que han programat l’Ajuntament de la Llagosta i diverses entitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

La sortida de la passejada va tenir lloc a les 10 h del matí des de la plaça d’Antoni Baqué i, tot i l’avís de pluges, es van poder completar els 13 km com estava previst. Gran part del recorregut va ser pels terrenys del Pla de Reixac, de la localitat veïna de Montcada i Reixac. “Tot i el risc de pluges, ens va fer molt bon temps i van poder completar el recorregut”, ha explicat la presidenta de Veus de Dona, María Jesús Román, que s’ha mostrat satisfeta amb la trentena de persones participants: “aquesta és una activitat que fem cada any per aquestes dates”.

D’altra banda, Veus de Dona ha ampliat fins al dimecres 7 de març la venda de tiquets per al sopar de la Nit de les Dones. L’activitat tindrà lloc aquest dissabte, 10 de març, al Centre Cultural a partir de les 20.30 h. Les entrades es poden comprar  al Can Pelegrí entre les 18 i 20 h. Fins ara, l’entitat ha venut una norantena de tiquets.

També durant el mes de març, cada dimecres, Veus de Dona organitza un taller de moviment conscient d’11 a 12 h al Can Pelegrí. Aquesta activitat és una novetat en la programació del Dia Internacional de les Dones i serà gratuïta durant el mes de març.

Publicitat

Publicitat

Més notícies