Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El Pla Específic de Mobilitat del Vallès vol analitzar la situació del transport públic a les dues comarques vallesanes

La Generalitat, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i el del Vallès Occidental estan treballant en l’elaboració del Pla Específic de Mobilitat del Vallès (PEMV). El principal objectiu és estructurar un sistema de transport col·lectiu que presti especial atenció a la xarxa d’autobusos interurbans i la xarxa ferroviària.

El PEMV es troba en aquests moments en la fase de diagnosi, que inclou la participació ciutadana. En aquesta marc, el proper 6 de febrer, a les 18 h, tindrà lloc una trobada a Canovelles, oberta a tothom que estigui interessat en el tema. L’acte servirà per recollir les opinions i les inquietuds de la ciutadania en matèria de mobilitat a les dues comarques vallesanes. La sessió participativa tindrà lloc al Teatre-Auditori Can Palots de Canovelles, situat al carrer de Barcelona, 8-10.

Per facilitar la participació de la ciutadania, s’ha elaborat una diagnosi com a punt de partida per generar un debat. També hi ha la possibilitat de participar a través d’una enquesta, que es pot trobar al web del pla www.pemv.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies