Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Continua la limitació de sortir del municipi durant el cap de setmana

Aquest cap de setmana continuen les restriccions per sortir del municipi a no ser per una causa justificada. La Generalitat, ha ampliat durant deu dies les mesures de prevenció per contenir el virus de la Covid-19. L’única mesura que s’aixeca a partir de dissabte és la prohibició d’obrir centres d’estètica, que ja podran atendre a la seva clientela.

Com ja indicava el decret anterior, no es podrà sortir del municipi des de les 6 h de divendres fins a les 6 h de dilluns, excepte per desplaçaments laborals, sanitaris, serveis essencials o per força major. També es permet sortir als municipis limítrofs per practicar esport i la circulació en trànsit.

Els establiments d’estètica podran oferir ja els seus serveis i els bars i restaurants continuaran amb l’única opció de servir àpats per emportar o a domicili. La resta de normes per a altres tipus de comerços es mantenen, com la limitació de l’aforament al 30 % o la limitació d’obrir fins a les 21 h.

Els centres esportius hauran de continuar tancats i els espais de culte poden ocupar un terç de la seva capacitat, però mai superant el límit de 100 persones.

El toc de queda continua establert entre les 22 h i les 6 h. També es manté el tancament perimetral de Catalunya i, els caps de setmana, el municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies