Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Comencen les obres per fer noves places d’aparcament al carrer de Joaquim Blume

Avui han començat les obres per habilitar una quinzena de places d’aparcament al carrer de Joaquim Blume, entre les avingudes del Turó i de l’Onze de Setembre. Està previst que l’actuació estigui acabada en, aproximadament, un mes.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta va adjudicar a l’empresa Voracys Construcciones y Servicios aquestes obres. El pressupost d’aquest treball és de 31.504,78 euros, que seran sufragats mitjançant una aportació de la Diputació de Barcelona.

Està previst modificar la vorera situada al costat de la plaça de Concepción Arenal per habilitar les quinze noves places d’aparcament. La Brigada Municipal d’obres s’està encarregant de desplaçar els bancs de la zona i també s’haurà de replantar alguns arbres del costat del carrer de Joaquim Blume.

Publicitat

Publicitat