Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La participació a la Llagosta en les eleccions al Parlament era del 36,58% a la una del migdia

A la una del migdia, en el primer avanç facilitat per la Generalitat, la participació a la Llagosta en aquestes eleccions al Parlament era del 36,58%. El nombre de persones que s’havia apropat als col·legis electorals era lleugerament superior al dels darrers comicis autonòmics, celebrats el 2015, quan el percentatge de participació a la una del migdia era del 35,82%. L’índex de participació a la Llagosta és més alt que el de la mitjana de tot Catalunya (34,69%). El següent avanç es donarà a conèixer a les sis de la tarda.

Podeu seguir la jornada electoral a la Llagosta en aquest web, en el de l’Ajuntament (www.llagosta.cat) i en les xarxes socials del 08centvint i de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies