Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Comença la jornada electoral amb normalitat a la Llagosta

La jornada electoral dels comicis al Parlament de Catalunya s’ha iniciat amb total normalitat a la Llagosta. Totes les meses han estat constituïdes sense cap incidència remarcable. Els col·legis electorals han obert a les nou del matí i tancaran les seves portes a les vuit del vespre.

Un total de 9.657 veïns i veï­nes de la Llagosta tenen dret a vot en les eleccions al Parlament de Catalunya. La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. A l’Escola Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord del Col·legi Sagrada Família. A l’Escola les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

Publicitat

Publicitat

Més notícies