Canvis de col·legis electorals en els comicis al Parlament de Catalunya

0
494

Un total de 9.660 veïns i veïnes de la Llagosta podran votar a les eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebraran el 14 de febrer. En aquesta ocasió, a causa de la pandèmia de la Covid-19 i per tal de garantir les màximes mesures de seguretat per evitar contagis, a la Llagosta, els quatre col·legis electorals seran el Complex Esportiu Municipal El Turó, el Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons, el Col·legi Joan Maragall i el Poliesportiu Antonio García Robledo.

Així, els electors de les seccions primera i segona, que normalment votaven a l’Escola Sagrada Família, ho faran el 14 de febrer al CEM El Turó. Les seccions tercera i quarta (anteriorment a l’Escola Les Planes) i la vuitena (abans a l’Escola Joan Maragall) votaran al Poliesportiu Antonio García Robledo. Al Centre Cultural, seguiran votant els residents a les seccions cinquena i novena, mentre que al Joan Maragall, en aquesta ocasió, només votaran els electors de les seccions sisena i setena.

Es demana a la ciutadania que vagi als col·legis electorals el 14 de febrer amb la targeta censal que rebrà als seus domicilis per fer més àgil la votació. També es recomana anar-hi amb el vot dins del sobre des de casa.

Publicitat