Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Comença la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre

Aquesta mitjanit ha començat la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el proper 21 de desembre. A la Llagosta, algunes formacions ja han penjat cartells i pancartes. La campanya electoral es perllongarà fins al 19 de desembre.

Un total de 9.657 veïns i veï­nes de la Llagosta tindran dret a vot en les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre. Els col·legis electorals obriran les portes a les nou del matí i les tancaran a les vuit del vespre. La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. A l’Escola Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord del Col·legi Sagrada Família. A l’Escola les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

A les darreres eleccions autonòmiques catalanes, celebrades l’any 2015, Ciutadans va ser el partit més votat a la Llagosta. En concret, va sumar 1.864 vots, el 25,66%. En segon lloc va quedar el Partit dels Socialistes amb 1.821 vots, el 25,07%; seguit de Catalunya Sí que es Pot amb 1.136 vots, el 15,64%, i Junts pel Sí amb 1.077 vots, el 14,83%. La cinquena força política més votada va ser el Partit Popular amb 785 vots, el 10,81%, i la sisena, la CUP, que va obtenir 309 vots, el 4,25%.

Conchi Jiménez, regidora del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a l’Ajuntament de la Llagosta, anirà a la candidatura del seu partit que concorrerà a les eleccions del proper 21 de desembre. En concret, Jiménez ocuparà el lloc número 42 per Barcelona de la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Acollida per als infants
El dia 21 de desembre no hi haurà classes a les escoles. Per aquest motiu, l’Ajuntament oferirà a les famílies la possibilitat que els infants participin en una jornada d’acollida esportiva i de lleure amb un preu de cinc euros entre les 8 i les 14.30 hores. L’activitat, adreçada a alumnes des de P3 a sisè de Primària, es desenvoluparà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Pavelló Antonio García Robledo. Les inscripcions s’han de fer a l’OAC abans del dia 19 de desembre lliurant una butlleta que ha estat distribuïda a les escoles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies