Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

L’Escape Room dels Saltats va comptar amb un centenar de participants

Prop d’un centenar de persones van participar dissabte a la primera Escape Room que va organitzar la colla dels Saltats. L’activitat va tenir lloc entre les cinc de la tarda i les dues de la matinada a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida.

L’entrada a la sala es va fer en grups de deu persones. Els participants tenien 60 minuts per aconseguir sortir del recinte, seguint les pistes que trobaven a dins. L’Escape Room simulava una infecció pel virus ebola i, si els participants no aconseguien sortir a temps, es veien afectats per la malaltia.

La colla dels Saltats està molt satisfeta del resultat d’aquest primera Escape Room que van organitzar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies