Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Bona acollida de la XV edició del Concurs i exposició canins

Foto: Jaume Bonallach.

Una quarantena de gossos van participar ahir a la quinzena edició del Concurs i exposició canins de la Llagosta. L’activitat es va desenvolupar al Parc Popular durant tot el matí.

Al Concurs de nen amb gos i la prova anomenada bon ciutadà caní van prendre part set gossos. Els organitzadors, la Reial Societat Canina de Catalunya i l’Ajuntament de la Llagosta, s’han mostrat molt satisfets amb la bona actitud demostrada pels infants que participaven en aquesta part del concurs amb les seves mascotes.

Al llarg del matí, es va desenvolupar el Concurs de bellesa, que era puntuable per al Campionat de Catalunya, i una demostració de gossos ensinistrats.

L’Ajuntament va aprofitar la jornada per informar sobre els gossos que actualment té en acollida i que es poden adoptar. El Consistori té a les instal·lacions de l’entitat Help Guau una desena de gossos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies