Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El Consistori organitza a les escoles uns tallers de tinença responsable de gossos

L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat uns tallers de tinença responsable de gossos a les escoles Sagrada Família i Joan Maragall. Els col·legis Les Planes i Gilpe han preferit deixar aquesta activitat per al proper curs 2017-2018. José Antonio Pineda, director del centre terapèutic i de formació canina EDUCANTAIBOK, és la persona encarregada de donar els tallers, que consten d’una part teòrica i d’una altra de pràctica. L’activitat, que es desenvolupa de 15.30 a 16.30 hores, va adreçada a alumnes de quart de Primària. Les classes teòriques van començar divendres i es perllongaran fins al 15 de maig. Les pràctiques tindran lloc del 16 al 29 de maig.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies