Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Prop de 40 gossos participen a la 16a Exposició canina de la nostra localitat

Una quarantena de gossos van participar ahir a la 16a Exposició canina de la Llagosta, organitzada per la Reial Societat Canina de Catalunya. El bon temps va afavorir la presència de força públic al Parc Popular al llarg de tot el matí. L’acte va servir per tancar el calendari d’exposicions canines que organitza l’entitat arreu de Catalunya.

L’exposició canina va tenir com és habitual dues parts diferenciades, la dedicada a les proves per al Campionat de Catalunya de diverses categories i la part d’exàmens per obtenir el diploma de Bon ciutadà caní. En aquesta darrera modalitat, es van presentar set joves propietaris amb els seus gossos. “La Llagosta és un dels llocs on més exàmens de Bon ciutadà caní atorguem”, ha explicat el llagostenc José Antonio Pineda, jurat de la Reial Societat Canina de Catalunya. Ahir es van lliurar a la Llagosta trofeus a les categories catalanes de gossos jove, intermèdia i oberta. A l’acte, va assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies