Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Una vuitantena de persones es concentra a la Llagosta per demanar la llibertat de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i els exconsellers

Una vuitantena de persones s’han tornat a concentrar aquest vespre davant de l’Ajuntament de la Llagosta per demanar la llibertat dels polítics sobiranistes per als que la jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela ha decretat l’ingrès a presó. L’acte ha estat convocat per l’agrupació local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per segon dia consecutiu.

Durant l’acte s’ha llegit un manifest per demanar la llibertat dels consellers cessats de la Generalitat que van anar a declarar dijous a l’Audiència Nacional  i que encara hi són a la presó, menys per a Santi Vila que ja ha dipositat els 50.000 euros com a fiança per eludir la presó. Tanmateix, s’ha tornat a demanar la llibertat dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Després s’ha fet un minut de silenci i l’acte ha acabat amb crits de “Llibertat” i “No esteu sols”. També hi havia pancartes amb el lema Llibertat, presos polítics.

Des de l’agrupació local de l’ANC no descarten més mobilitzacions en els propers dies a la Llagosta per seguir demanant la llibertat dels set exconsellers i dels presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies