Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Manifestació pels carrers de la Llagosta en suport dels presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural i dels exconsellers

Una vuitantena de persones s’han manifestat pels carrers de la Llagosta aquesta tarda per demanar la llibertat dels exconsellers empresonats i dels presidents de l’ANC, Jordi Sànchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. L’acte ha estat convocat per l’agrupació local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

El recorregut de la manifestació ha començat a la plaça d’Antoni Baqué amb una pancarta que encapçalava la marxa amb el lema “Llibertat, presos polítics”. L’acte ha començat prop de les sis de la tarda. La manifestació ha passat per diversos carrers del centre de la localitat fins tornar cap a les set de la tarda a la plaça d’Antoni Baqué. Durant la marxa s’han escoltat crits de Llibertat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies