Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Concentració per demanar l’alliberament dels exconsellers Joaquim Forn i Oriol Junqueras i dels presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural

Nova concentració per demanar la llibertat dels exconsellers de la Generalitat Joaquim Forn i Oriol Junqueras i dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, empresonats per l’Audiència Nacional. Tots quatre segueixen en presó provisional sense fiança. L’acte va ser convocat per l’Assemblea Nacional Catalana a la Llagosta i ha tingut lloc aquesta tarda a la plaça d’Antoni Baqué amb una trentena de persones. Durant la protesta, els assistents han mostrat globus grocs amb les paraules Llibertat presos, han cantat l’himne de Catalunya i han fet un minut de silenci.

Publicitat

Publicitat

Més notícies