Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

Una cinquantena de persones dona suport a la Llagosta als exconsellers encausats

Una cinquantena de persones s’han concentrat aquesta tarda a la plaça d’Antoni Baqué i davant de l’Ajuntament per donar suport als polítics sobiranistes que la jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela ha enviat a la presó. L’acte ha estat convocat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

La concentració ha començat a la plaça d’Antoni Baqué a les set de la tarda, però, pocs minuts després, els concentrats s’han posicionat just davant de l’Ajuntament. Aleshores, han cridat “Llibertat” i han mostrat pancartes amb el text Llibertat, presos polítics. La resposta de la cinquantena de persones de la Llagosta ha arribat després de conèixer avui que la jutgessa ha decretat presó per a tots els consellers cessats que han anat a declarat a l’Audiència Nacional.

A més, durant la concentració també s’ha demanat la llibertat dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Publicitat

Publicitat

Més notícies