Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

Els Saltats faran dissabte el primer Scape Room de la Llagosta

La colla dels Saltats ja ho té tot pràcticament enllestit per portar a terme dissabte el primer Scape Room Saltats. L’activitat tindrà lloc a partir de les 12 h a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. Per participar en aquesta proposta, encara queden places lliures.

L’entrada a la sala es farà en grups de deu persones. Els participants tenen 60 minuts per aconseguir sortir del recinte, seguint les pistes que trobin. Si no ho fan, es veuran afectats pel virus de l’Ebola. El joc està recomanat per a a persones majors de dotze anys.

Els interessats es poden adreçar al correu electrònic saltats.engrescada.com. El preu per persona és de cinc euros.

Un dels membres de la colla dels Saltats, Gerard Jiménez, ha explicat que han preparat aquesta activitat “amb molta il·lusió i intentarem que la gent s’ho passi bé amb aquest primer Scape Room de la Llagosta”.

La Saltanyada
La colla dels Saltats ha fet un balanç positiu de la Saltanyada que van organitzar dissabte. L’entitat va posar a la venda castanyes, va instal·lar una barra i va realitzar diversos tallers infantils durant tota la tarda a la plaça d’Antoni Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies