Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Primera trobada de l’alcalde amb la ciutadania després de l’estiu

L’alcalde de la Llagosta va reprendre ahir les trobades amb la ciutadania després de l’estiu. L’acte va tenir lloc a l’Edifici Administratiu i va comptar amb la presència de dues persones. La trobada es va perllongar durant una hora. En aquest espai, tant el veí com la veïna que es van reunir amb l’alcalde van fer preguntes sobre el finançament de l’Ajuntament i les subvencions que rep d’altres administracions i sobre el Pla de Garantia Juvenil. També es van mostrar preocupats per l’incivisme d’alguns conductors, que no respecten els passos de vianants en algunes zones, sobretot a l’avinguda del Primer de Maig. Durant la trobada, els dos ciutadans van destacar com a una bona iniciativa la posada en marxa del parc per a gossos. També es van mostrar satisfets amb la Festa Major i amb la col·laboració de l’Ajuntament en l’homenatge a Sergio Mármol celebrat al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies