Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

Unes 240 persones van participar ahir a la Caminada contra el càncer de mama

Unes 240 persones van participar ahir a la tercera Caminada contra el càncer de mama promoguda per la infermera Gloria González, veïna de la Llagosta. L’activitat va aconseguir recaptar 1.150 euros que es van lliurar a la Fundació Oncovallès. La colla de diables Les Llagostes de l’Avern va tornar a col·laborar en l’organització d’aquest esdeveniment.

La caminada va començar a les onze del matí a la plaça d’Antoni Baqué. Les persones participants van fer un recorregut d’uns set quilòmetres. La caminada va finalitzar al voltant de la una a la mateixa plaça d’Antoni Baqué, on es van lliurar els 1.150 euros recaptats als responsables de la Fundació Oncovallès.

Aquesta activitat per lluitar contra el càncer de mama es va desenvolupar després de celebrar-se dijous passat el Dia Mundial contra aquesta malaltia. Gloria González, veïna de la Llagosta i promotora de la caminada de diumenge, s’ha mostrat aquest matí molt satisfeta del desenvolupament de la tercera Caminada contra el càncer de mama. González ha destacat la presència d’Oncovallès ja que “era la primera que estaven i han marxat molt agraïts amb la resposta que la Llagosta ha tingut amb l’entitat”.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies