Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

L’ACIS celebrarà demà dissabte la Fira de Tardor

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) organitzarà demà dissabte la primera edició de la Fira de Tardor de la Llagosta, que serà una mostra del comerç i la gastronomia de la nostra localitat. En total, hi haurà 19 paradetes de comerços i quatre de restauració. L’activitat tindrà lloc entre les dotze del migdia i les onze de la nit entre el Parc Popular, el carrer de l’Estació i el passeig del Pintor Sert. En aquesta zona, no es podrà estacionar entre les set del matí i la finalització de l’activitat.

La Fira de Tardor de la Llagosta començarà amb la seva inauguració, a les 12 h, amb una concentració de cotxes antics al carrer de l’Estació. A les 12.30 h, hi haurà animació infantil amb el grup Tell a l’escenari; a les 13 h, jocs tradicionals infantils al Parc Popular; i a les 13.30 h i a les 14.30 h, un concert de rumba amb el grup El Rumbo.

El programa d’activitats per la tarda començarà a les 17 h amb una passarel·la de moda a l’escenari; a les 18 h, espectacle de dansa amb la Room; a les 19 h, animació amb el grup Tell; a les 21 h, concert amb el grup musical Mar i Cel; i a les 23 h, fi de festa.

A més, la Murga i La Llagosta + Activa recaptaran diners al llarg de la jornada per la campanya Junts per l’ELA amb un vermut solidari, a les 13.30 h, i una botifarrada solidària, a les 18.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies