Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Avui s’ha realitzat una nova jornada d’inclusió esportiva per a alumnes de l’Escola Gilpe

L’alumnat de sisè de l’Escola Gilpe ha participat aquest matí en la tercera jornada d’inclusió esportiva organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta. Com les anteriors jornades, l’activitat ha anat a càrrec del club Basquetbol Team Building Values i de Global Basket. L’activitat s’ha desenvolupat al Complex Esportiu Municipal El Turó.

El matí esportiu ha començat amb diversos jocs per practicar amb l’ús de la cadira de rodes i, a l’hora, per fer que els nois i les noies prenguin consciència de la necessitat de jugar i viure plegats amb persones que tenen capacitats diferents. Després dels jocs, membres dels dos clubs de bàsquet han fet una petita demostració i, tot seguit, ha estat el torn dels infants, que han estat jugant diversos partits de bàsquet inclusiu. El professor de l’alumnat de sisè de l’Escola Gilpe, Eugeni Herrera, considera que aquesta “és una forma d’entendre la inclusió sense cap tipus d’explicació, la viuen”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies