Diumenge, 01 octubre 2023
27.9 C
La Llagosta

Jordi Alonso (ICV-EUiA) renuncia a la seva acta de regidor

Jordi Alonso, membre del grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) a l’Ajuntament de la Llagosta, ha decidit plegar com a regidor. Alonso ha presentat una instància al registre del Consistori en la qual demana que es procedeixi a realitzar els procediments corresponents per tal que la seva renúncia sigui acceptada i tramitada.

Jordi Alonso deixa de ser regidor a l’Ajuntament de la Llagosta “fruit dels debats i les reflexions al si d’EUiA amb l’objectiu d’afavorir els relleus i les rotacions en els càrrecs electes”. Feia deu anys que Alonso era edil al Consistori de la Llagosta. Durant aquest temps ha estat a l’oposició, però també al govern municipal amb diverses responsabilitats.

Alonso continuarà com a coordinador local d’EUiA i serà substituït al grup municipal d’ICV-EUiA per Meritxell Carbonell, que va ocupar el setè lloc com a independent a la llista que aquesta coalició va presentar a les darreres eleccions municipals. Carbonell és membre també de la direcció local d’EUiA. La renúncia de Jordi Alonso s’hauria de fer efectiva en el proper ple.

Publicitat

Publicitat

Més notícies