Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

ICV-EUiA demana a l’equip de govern la “remunicipalització” del servei d’aigua

El grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds–Esquerra Unida i Alternativa ha demanat a l’equip de govern municipal que denunciï el contracte del servei d’abastament d’aigua a la Llagosta amb l’empresa Sorea. Segons ICV-EUiA, si no es fa aquest tràmit abans del 31 de desembre d’enguany, la concessió es prorrogaria de forma automàtica per un llarg període de temps.

La coalició indica que el contracte amb Sorea finalitza el 31 de desembre del 2016 i que, segons les condicions signades, la denúncia de finalització del contracte s’ha de fer un any abans. ICV-EUiA demana al govern municipal que així ho faci per, d’aquesta manera, poder tenir un any per debatre com gestionar el servei d’abastament d’aigua al nostre municipi.

El grup municipal d’Iniciativa–Esquerra Unida aposta per recuperar aquest servei. En una nota de premsa, la coalició diu que l’Ajuntament, governat pel PSC, va vendre fa 20 anys la gestió de l’aigua a una empresa privada i que, ara, cal que torni a ser pública.

ICV-EUiA acusa l’actual equip de govern d’haver decretat el tall del subministrament d’aigua a diverses famílies de la Llagosta i al·lega que aquest és un dels motius per remunicipalitzar el servei.

Publicitat

Publicitat

Més notícies