Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

Prop de 2.300 alumnes inicien el curs amb normalitat a la Llagosta

El curs escolar 2017-2018 ha començat avui amb normalitat als centres educatius de la Llagosta. En total, s’ha matriculat uns 2.280 estudiants als diferents centres educatius del municipi. Tot i això, aquesta xifra pot variar en funció dels canvis de darrera hora i la matrícula viva que hi ha una vegada iniciat el curs.

A Infantil, 107 infants s’han inscrit a l’Escola Bressol Municipal Cucutras i 21 ho han fet a l’escola bressol Niu Blau. Els dos centres ja van començar l’activitat fa uns dies amb el període d’adaptació.

A segon cicle d’Infantil i Primària, s’han matriculat inicialment un total 1.453 alumnes, dels quals 450 ho han fet a l’Escola Joan Maragall, 413 a l’Escola Sagrada Família, 371 a l’Escola Les Planes i 218 a l’Escola Gilpe. Aquest curs s’han incorporat a aquestes escoles 132 infants de P3. El Joan Maragall i les Planes tenen dues línies, mentre que el Sagrada Família i la Gilpe en tenen una cada escola.

A Ensenyament Secundari Obligatori, aquest curs hi ha 603 alumnes, 158 dels quals són nous estudiants de primer d’ESO. L’Institut Marina comptarà amb 483 estudiants, mentre que a l’Institut Balmes s’han matriculat 120 nois i noies. Les classes d’aquest institut han començat ja avui, mentre que fins dijous els alumnes de l’Institut Marina no començaran l’activitat del curs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies