Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

La pluja trasllada les activitats ‘Frozen Scenes’ i ‘Red dance’ al Centre Cultural i suspèn la ballada de sardanes

Un dels moments que la pluja era més intensa, al migdia.

La pluja ha fet acte de presència a la segona jornada de la Festa Major de la nostra localitat. D’aquesta manera, quatre actes del programa de la festivitat s’han vist afectats per les precipitacions, que han estat presents des del migdia fins a la tarda.

Les primeres gotes de pluja han estat molt intenses al migdia i han alertat a La Murga, que estava preparant la paella popular al Parc Popular. Finalment, la paella s’ha pogut salvar amb la instal·lació d’una carpa i s’ha fet l’acte, tot i la pluja.

A causa de les precipitacions, al migdia s’ha decidit també reubicar la prova de l’Engreskada, Frozen Scenes. Així, s’ha passat del Parc Popular al Centre Cultural, que ha tingut lloc a les 17 hores, tal i com estava previst. També s’ha traslladat al Centre Cultural l’activitat Red dance, que tindrà lloc a les 22 h. Tan sols s’ha suspès la Ballada de sardanes, que s’havia de celebrar a les 18 hores a la plaça d’Antoni Baqué.

La resta d’activitats s’han pogut celebrar amb normalitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies