Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

La pluja no evita que es faci la paella popular de la Murga

La pluja no ha impedit a la Murga oferir la seva tradicional paella popular de Festa Major. A primera hora del matí, han començat els preparatius per cuinar la paella. Quan ja estava tirat l’arròs ha començat a ploure. Això no ha evitat que els membres de la Murga acabessin de preparar la paella, instal·lant una carpa per tapar la paellera gegant. La gent que feia cua s’ha aixoplugat on ha pogut.
Al cap d’una estona, la pluja ha amainat i moltes persones han tornat a fer cua per tastar la paella. Aquest ha estat el 26è any que la Murga ha organitzat aquesta activitat, que també ha servit per continuar recaptant fons per a la causa solidària d’aquest any, les persones amb espectre autista.

Altres activitats

La resta d’activitats d’aquest matí s’han desenvolupat amb total normalitat. La plaça d’Antoni Baqué s’ha omplert per veure l’espectacle familiar de la Companyia Princep Totilau, «El llop ferotge». Al Poliesportiu Antonio García Robledo ha començat el tercer Torneig Mero Alonso de l’Handbol Club Vallag. Per la seva part el Fútbol Sala Unión Llagostense també porta a terme el seu torneig al CEM el Turó. El Club Patí la Llagosta ha realitzat el seu Festival de patinatge artístic de festa Major. Per últim, l’Entidad Dominó la Llagosta ha organitzat al Bar el Parque el Torneig de Dominó de Festa Major, que ha acabat amb un pica pica per a tots els participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies